Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Φτιάξε βραστά αυγά και το τσόφλι να βγαίνει εύκολα

Πως να φτιάξεις βραστά αυγά και το τσόφλι να βγαίνει εύκολα

perfect boiled eggs
Τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου






με μια πινέζα,κάνετε μια τρύπα στη στρογγυλεμένη πλευρά του αυγού (εν τω μεταξύ, βράζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα)







ακριβώς όπως αυτό, είναι λίγο περίεργο, αλλά είναι εντάξει







see?














βάζουμε τα αυγά σε βραστό νερό







αφήστε το νερό να βράσει και στη συνέχεια γυρίστε τη φωτιά στο χαμηλό και ναβάλτε το καπάκι. Περιμένετε για 8 - 10 λεπτά ή 6 λεπτά για μαλακά βραστά αυγά





Κρυώστε τα αυγά με κρύο νερό να καλύπτει τα αυγά















Κτυπήστε ελαφρά το τσόφλι ή κυλήστε το με λίγη πίεση σε μια σκληρή επιφάνεια








Αυτό ήταν όλο . Δοκίμασέ το !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου